AQUASANITA sudoperi na LivingKitchen 2017

‘Living Kitchen’ je sajam gdje se predstavljaju najnovije i inovativne ideje iz svijeta kuhinjskog namještaja, ugradbenih kuhinjskih aparata i prateće opreme. S više od 200 internacionalnih izlagača, sajam je ove godine privukao čak 150.000 posjetitelja iz cijelog svijeta. Sudionici i posjetitelji imali su priliku raspraviti nove ideje i trendova, ako i dogovoriti detalje suradnje za 2017 godinu.

Bez sumnje, AQUASANITA je na ovogodišnjem sajmu dodatno proširila svoju svjetsku distribucijsku mrežu, i otvorila velik broj pregovora koji će zasigurno rezultirati dobrom suradnjom.

AQUASANITA je ove godine predstavila svoju novu liniju podgradnih sudopera koja će se u prodaji pojaviti sredinom Ožujka, a povratne informacije posjetitelja sajma bile su više nego zadovoljavajuće.

Nova serija ARCA sastoji se od 9 različitih modela, a iako je primarni način postavljanja tih modela podpultna ugradnja, moguće ih je ugraditi i na radnu ploču. Prodaja ovih modela sudopera kreće od sredine Ožujka 2017 godine.