GRANITNI SUDOPER - TEHNOLOGIJA IZRADE

AquaSanita sudoperi napravljeni su od visokokvalitetnog i pouzdanog materijala koji pruža upravo ono što korisnici traže. Dugotrajnost, lakoću održavanja, otpornost na oštećenja i nadasve povoljnu cijenu u usporedbi s konkurencijom.

Glavna komponenta "Silicsana" materijala je kvarc, s više od 80%, i visokokvalitetnih polimernih veziva te pigmenata boja. Koristeći posebnu metodu miješanja i kalupljenja, AquaSanita sudoperi, kao krajnji su rezultat izuzetno otporni na oštećenja, promjene temperatura i imaju vrlo glatku površinu koju je izuzetno lako održavati.Samo najbolje komponente

Svjesni da je jedini pravi put ka uspjehu kvalitetan proizvod i zadovoljstvo krajnjeg korisnika, konstantno poboljšavamo svoje proizvodne linije, te pronalazimo nove načine poboljšanja materijala i njegovih karakteristika.

Formula i način vezanja materijala, odabir njegovih komponenti, razvoj kalupa i organizacija proizvodnih pogona, ostavljena je na brigu najvećim njemačkim stručnjacima u tom području.

Kompozitni AquaSanita granit zapravo je spoj nekoliko glavnih elemenata. Kvarca (80%), visokokvalitetnog polimera (15%) te pigmenata boja i drugih komponenti bitnih za stvaranje čvrste, neporozne, otporne i glatke površine.
Briga o kvaliteti


Neporoznost materijala dobiva se korištenjem visokokvalitetnih polimera koji stvaraju nepropusnu ovojnicu oko svakog pojedinog zrna kvarca.
Kako bi se navedeni proces pravilno izvršio, koristimo posebne procese miješanja i povezivanja pigmenata boje.

Svaki proizvedeni sudoper dodatno prolazi kroz niz provjera kako bi se utvrdila njegova ispravnost.
Prije završne obrade na CNC robotu, prije skladištenja sudopera i netom prije isporuke klijentu. Gotovo da i ne postoji mogućnost da sudoper bude isporučen sa bilo kakvom proizvodnom greškom.